Sunday, April 3, 2016

Ingen gör ditt jobb!

Rätt ofta stöter jag på artister som letar folk som ska göra deras jobb. Inte som de borde kolla, att de personer som de kommer jobba med är extra motorer i deras karriär. Nej här handlar det mer om att jag är stjärnan och någon annan borde göra de saker som jag gör, tex boka shower och uppdatera facebook, pyssla om min fanbase och skriva nya låtar. Det sista gör de lite motvilligt.

Börja se varje medarbetare som extra motor inte som slav. Oftast gör inte artisterna mer än 10% av den kapacitet som de faktiskt skulle göra saker.

Sen finns de de som är som yra höns och springer runt på allt. Dessa brukar även ha förmågan att leta flera som ska göra samma sak. Har de en bokningsagent så gör de ett showcase för att få en till, vilket inte är så lyckat.


Tyvärr är det upplagt så att du som artists ska sköta allt inte förrän du är så stor att du måste betala någon att göra dessa uppgifter kan du göra det. Å andra sidan då har det kommit en mängd andra uppgifter så du lär inte ha mindre att göra då heller.


No comments:

Post a Comment