Friday, May 13, 2016

Första omgången klar, dags att åka hem.

Dags att åka tillbaka efter första rundan. Började med Nashville med prod rep, låtskrivande, album planering och mexikansk mat med The Magnettes i ett par dagar. Första hockey matchen på säkert 20 år. Framförallt en presentation av nya teamet på Digsin.

Sedan vidare till Toronto och Canadian Music Week. Avverkade nog över 100 möten. Talade i paneler och hade mentor sessioner. The Magnettes testade sin nya scenshow. Adée kom in på min turné och gjorde sitt andra CMW. Öppnade upp för nya länder och nya utmaningar under hösten.

Vidare mot NYC med Adée. Gjorde en rad bra möten och fick till det mesta i Adées karriär för ett år framåt. Öppnar och nya möjligheter för andra artister i stallet med en deal som jag hoppas blir utöver det vanliga.

Nu efter en dags ledigt i Middeltown så packas väskorna för en hemresa på nästan ett dygn lagom för att se Eurovision spektaklet.

Sedan intensivt i Sverige och sen iväg till Ireland (you Bloom),  Frankrike (Midem), Italien och sen Taiwan. Tänkte vart ledig i Juli men det kom nyss in något otroligt spännande som jag hoppas kan prata om sen.

No comments:

Post a Comment